وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک ارتش یمن خطاب به عربستان سعودی گفتند که موشک‌ها و پهپادهای این کشور تمامی منافع آنان را هدف قرار خواهد داد.

بن سلمان

به گزارش همشهری آنلاین، «محمد العاطفی» و «یوسف المدانی» به مناسبت سالگرد انقلاب این کشور بیانیه مشترکی صادر و تأکید کردند به مبارزه با عربستان سعودی ادامه خواهند داد.

در این پیام آمده است که عربستان سعودی و مزدوران این کشور باید درس بگیرند؛ زیرا موشک‌های بالستیک و پهپادهای یمن تمامی مواضع این کشور را در هم می‌کوبند.

این فرماندهان یمن هشدار دادند موشکها و پهپادهای این کشور به عمق خاک عربستان ضربه می‌زنند، اقتصاد این کشور را نابود می‌کنند و به هر مکانی که در آن مسئولان سعودی پناه گرفته‌ باشند، خواهند رسید.

در این پیام خطاب به مسئولان سعودی تصریح شد: «هرگونه حماقتی که مرتکب شوید، هزینه‌ای گزاف برایتان خواهد داشت. نیروهای مسلح ما اقدامات مهمی کرده‌اند تا معادلات بازدارندگی جدید را تثبیت کنند.

وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک ارتش یمن همچنین گفتند که تمامی شرط‌بندی‌های قدرت‌های استکبار خارجی در برابر پایداری نیروهای یمن و هوشیاری رهبری سیاسی و فرماندهان نظامی شکست خورده است.
در پایان این پیام آمده است که پرونده آزادی اسرا و بازپس‌گیری جغرافیای اشغال‌شده یمن، همچنان یک مسیر استراتژیک ثابت و برگشت‌ناپذیر است.

کد خبر 1070467

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha